Danny Vaughn

DANNY VAUGHN SPREEKT OVER TYKETTO, ZIJN CARRIÈRE IN DE MUZIEKINDUSTRIE EN DE AANKOMENDE TOUR MET FM EN DARE.

‘In 1995 was ik klaar met de muziekindustrie, maar ik bleef voor mezelf schrijven, en dat was geweldig’.

DANNY VAUGHN SPREEKT ALLES TYKETTO, ZIJN CARRIÈRE IN DE MUZIEKINDUSTRIE EN DE AANKOMENDE TOUR MET FM EN DARE.

Danny Vaughn, de stem van Tyketto en de producer van zijn diverse soloalbumprojecten, maakt zich klaar om in mei weer met de band te touren, begeleid door DARE en FM, op ​​een drievoudige headline-affiche in Groot-Brittannië. Danny is een uitzonderlijk talent als het gaat om songwriting en muzikale creativiteit en is een van die muzikanten die je zou omschrijven als een echte artiest. Niet bang om muzikale grenzen uit te dagen en graag een warme verbinding te maken met zijn publiek, zit er een diepgang in Danny’s karakter en passie die niet vaak wordt gezien bij degenen die al zo lang bestaan ​​als hij.

MGM: Danny, je bent waarschijnlijk het meest bekend omdat je in de jaren 80/90 de krachtige zang naar Tyketto bracht, ook al waren ze niet je eerste band – je carrière begon al in de vroege jaren 80 toen je bij Waysted zong. Tyketto was een project waarmee je op eigen houtje begon en dat tot grote successen leidde. Wat maakte Tyketto destijds speciaal, denk je, in een wereld waar veel bands van dezelfde stijl en hetzelfde kaliber allemaal om aandacht schreeuwden?

DV: Waysted was mijn grote kennismaking met de wereld van de rock-‘n-roll, waarbij ik werd uitgenodigd om hun zanger op korte termijn te vervangen. Toen ik in 1987 Tyketto samenbracht, was het een beslissing die ik nam, dat ik, in plaats van me opnieuw aan te sluiten bij het project van iemand anders, op eigen kracht iets zou laten gebeuren, met de mensen om me heen – we zouden allemaal samen op de proppen komen – dus we een plek gevonden om samen te wonen en te werken, wij allemaal. We konden misschien vijf of zes uur per dag in hetzelfde gebouw doorbrengen, schrijven, spelen en oefenen – het was echt een rock-‘n-roll-bootcamp! Nu zou je veel geld betalen om zoiets te gaan doen! Ik geloof dat de nummers zich daarom zo samenhangend ontwikkelden; omdat we een intense, gefocuste periode hadden om in te werken. De meeste bands kunnen er jaren over doen om al deze dingen uit te werken vanwege tijdgebrek en omdat ze tegelijkertijd live zullen spelen, maar omdat het zo intens was, hebben we waren in staat om deze nummers in relatief korte tijd te produceren, en er was een constant gevoel van beweging om ons heen, dat steeds sneller leek te worden naarmate we meer gefocust raakten.

 

We waren ook op het juiste moment op de juiste plek. Destijds hadden de platenmaatschappijen heel weinig verbeeldingskracht en als er een geweldige band uit een bepaald gebied kwam, gingen ze dat gebied binnen en plunderden het als grote bedrijven. Bon Jovi, Winger, Skid Row, die hele New York/New Jersey-stam, we kwamen allemaal rond dezelfde tijd naar voren en de zakenmensen zeiden: Hé, we kunnen maar beter daarheen gaan en iedereen met lang haar contracteren! We hebben aan al hun wensen voldaan: goed gerepeteerd, knappe jongens, kenden de juiste mensen, klonken geweldig live. Het volgende dat we weten, is dat we opengaan voor mensen als Skid Row en de Bulletboys. Daarna ging het allemaal verder richting LA en de bands die daar vandaan kwamen. Zo werkte het. Het was vrijwel onvermijdelijk, totdat het natuurlijk drie of vier jaar later allemaal een dood stierf.

MGM: De komst van de grunge wordt door velen verantwoordelijk gehouden voor het einde van dit specifieke tijdperk, zoals je beschrijft, en er zijn zelfs nu nog sterke gevoelens hierover bij bands die aan het begin van een veelbelovende carrière stonden, maar hun hoop heel plotseling de grond in werd geboord en onverwacht. Nu u er deze periode bij bent geweest, wat is uw mening over hoe dit is gebeurd?

DV: Weet je, er zijn tot op de dag van vandaag nog steeds mensen die zeggen: ‘Ik haat Nirvana. Ze hebben al mijn favoriete muziek vermoord’ – dat is niet wat er is gebeurd. Als je teruggaat en naar alle muziekvideo’s kijkt die tussen 1986 en 1989 uitkwamen, en ik weet dit omdat ik er zelf bij was, is het allemaal Spandex, het enorme haar, alle jongens in bijpassende leren outfits met studs die met gitaren rondgooien hun nek. Dat was allemaal heel cool totdat iedereen het deed. Hoe vaak hebben we allemaal de vriendin van David Coverdale tegen die auto zien rijden? Toen liet iedereen zijn vriendinnen het doen. Tegen de tijd dat ‘Nevermind’ uitkwam, was het het publiek dat besliste wat er daarna gebeurde. Ze hadden genoeg van de knappe jongens en alles wat daarmee gepaard ging, ze keken naar Kurt Cobain en dachten: ‘hier is een man met wie ik me echt kan identificeren. Deze man is toegankelijk, hij lijkt op ons, hij is boos, hij zingt over dingen die wij kunnen begrijpen. We gaan nu deze kant op’. Dat moet je respecteren.

Ik kan je dit eerlijk vertellen omdat Tyketto en Nirvana op hetzelfde label zaten: Geffen. Toen Geffen ‘Nevermind’ uitbracht, dachten ze niet dat het alles kapot zou maken. Ze wilden het uitproberen en zien hoe de fans reageerden, want Nirvana deed het op zichzelf best goed. Ze hadden hun eigen plaat, ‘Bleach’, die ze vanuit hun auto’s verkochten en alle studenten volgden hen. Het was een gok.

Muziek en de muziekbusiness zijn twee heel verschillende dingen. Platenmaatschappijen zijn aandelenexperts, en de business is allemaal modegerelateerd, vooral in Amerika. Veel succes in de sector is te danken aan geluk. Houd jezelf niet voor de gek dat ze weten wat ze doen! Ze nemen de beste inschattingen, soms loont het en soms mislukt het jammerlijk. Het is altijd een gok.

MGM: Afgezien van de bands en de platenmaatschappijen vormen de media de derde lijn van die driehoek die de industrie compleet maakt. Hoeveel rol denk je dat zij moesten spelen in deze seismische verandering en invloed op bands en hun fans? in die tijd?

DV: Ik voel een enorme vijandschap jegens MTV, naar mijn mening heeft het de muziek vernietigd. Iedereen wil niet langer voor muziek betalen voor één ding, niemand betaalt meer voor muziek, ze willen het allemaal gratis. Bovendien kostte het onze aandachtsspanne: als je de nieuwe video van je favoriete band tien keer hebt gezien, denk je: oké, geef me nu iets anders! Het voedde deze constante behoefte aan ‘geef me, geef me, geef me’. Voor ons als muzikanten heeft MTV al het plezier weggenomen. Het is marketing, dat begrijpen we, iedereen doet zaken om geld te verdienen, maar het ging te ver. We moesten deze video’s maken die ik haatte, het doodde mijn interpretatie van de muziek. Ik had mijn eigen visie, die een stuk beter was dan het grootste deel van de pens die destijds werd uitgezet – oh, hier komt het meisje in het laag uitgesneden T-shirt, niet zeker wat ze met het liedje te maken heeft, maar goed daar is ze toch! Het werd een ingesloten medium en kon nergens heen.

Toen ik opgroeide, als Led Zeppelin bijvoorbeeld een interview had gedaan, was dat zo’n groot probleem, je ging erop uit en je spoorde het op en kocht het omdat ze niet duizend interviews hadden gedaan. Misschien deden ze er hier één en maanden later nog één daar, het was bijzonder. De Stones waren altijd leuk, ze maakten altijd gebruik van hun eigen interviewer, zodat ze de ene interviewer iets vertelden, dan het tegenovergestelde tegen de andere zeiden en dan weer iets anders tegen een derde. Er was altijd wel iets om over te praten.

Mijn goede vriend Kip Winger vat dit goed samen: hij zegt dat zijn hele carrière werd gedood door een tekenfilm op MTV. Het Beavis and Butthead-gedoe: de nerd droeg een Winger-t-shirt. Van de ene op de andere dag raakten ze onherstelbaar beschadigd. Als dit een openbaar forum was geweest met echte mensen, zou dat onmiddellijk zijn neergeslagen, maar omdat het een tekenfilm was en ze de mening van echte mensen niet uitten, mochten ze op zulke mensen inbreken. Het beschadigde veel zeer getalenteerde muzikanten die nog zoveel meer goede muziek te maken hadden. Plotseling nam niemand de telefoon op – deze jongens niet, ze kunnen er niet eens een kamer mee vergiftigen!

 

MGM: Waar besloot je vanaf dit punt heen te gaan? Was u van plan om door te gaan of wilde u, gezien het klimaat van die tijd, een andere kant op gaan?

DV: Ten eerste raakte ik in een behoorlijk diepe depressie. Het was hartverscheurend om te zien hoe dit ding waar ik om gaf en waar ik zo sterk in was, onder druk werd gezet, kleiner en kleiner, om zo uit de mode te raken dat fans niet naar shows zouden gaan omdat ze hun vrienden niet konden vertellen dat ze daarheen gingen. zie zo’n band. Dus ik liep weg van alles. Ik verliet Tyketto in 1995 en was klaar met de muziekindustrie, maar ik bleef schrijven, voor mezelf, en het was geweldig. Ik kon schrijven wat ik wilde, en ik hoefde me geen zorgen te maken of het ergens bij paste of hoe het bij een publiek zou overkomen. Het was puur muziek schrijven en verkennen. Toen, rond 2000, belde mijn drummer Mike Arbeeny met wie ik een diepe, langdurige vriendschap heb, me toen ik in zijn buurt was. Hij kwam naar het huis en zag mijn kleine studio. Ik speelde een paar dingen voor hem waar ik aan had gewerkt, en hij zei: ‘we moeten een plaat maken!’

Veel dingen die in mijn leven zijn gebeurd, hebben met Mike te maken. Omdat Mike in mij geloofde, ontstond het eerste soloalbum: ‘Soldiers and Sailors on Riverside’. Dat is mijn antwoord op veel vragen – omdat Mike in mij geloofde. Hij is nog steeds een hele coole, goede vriend.

 

MGM: Wat vond je ervan om als soloartiest uit te gaan, in plaats van frontman te zijn van een veel grotere band? Vond je dit een comfortabelere plek om te zijn of was het moeilijker zonder de steun van de andere muzikanten?

DV: Het was heel bevrijdend omdat ik geen doelen had. Ik zou het gewoon daar neerzetten, kijken of iemand het leuk vond, ermee op tournee gaan en er gewoon plezier mee hebben. Ik werk nog steeds graag samen, maar ik dacht: als ik nog een Tyketto-plaat moet maken, worden de zaken voor mij beperkt en zal ik er misschien niet zo’n geweldige tijd mee hebben. Er staan ​​geen doedelzakken op een Tyketto-plaat! Met al mijn soloalbums, inclusief de meest recente ‘Myths, Legends and Lies’, zal ik thuis zitten denken – niemand gaat dit snappen, dit is te vreemd, deze vioolsolo’s en zo – en nogmaals de fans zal mijn ongelijk bewijzen. Ik moet meer luisteren naar de mensen die in mij geloven, en niet naar de twijfels in mijn hoofd!

Ik denk dat Bowie ooit iets zei als: als je als kunstenaar niet op het randje van het ongemakkelijke werkt, dan doe je niet je beste werk. Ik parafraseer, maar ik heb dat altijd mooi gevonden, omdat Bowie willens en wetens twee of drie albums heeft gemaakt waarvan hij zei dat die zijn minst favoriete waren. Het was zijn bewuste beslissing: hij wist op dat moment dat hij de grootste act ter wereld kon worden als hij een bepaald type album zou maken, en dat deed hij ook. Het zijn geweldige albums om naar te luisteren, maar hij vond dat ze creatief beperkt waren en niet erg inspirerend. Het punt was dat ze een doel hadden. Ik beschouw mensen zoals hij, en Tom Waits bijvoorbeeld, als echte artiesten waar ik inspiratie uit haal, ze gaan je uitdagen en als je niet alles wat ze doen leuk vindt, doen ze waarschijnlijk geweldig werk!

MGM: Het soloproject leek een eigen leven te gaan leiden, zoals je beschrijft, en ook in de vorm van de Vaughnsday- en Home Concerts. Hoe is dit concept tot stand gekomen, en denk je dat deze kleinere, persoonlijke shows van dichtbij de weg vooruit zijn voor muzikanten zoals jij nu?

DV: We wonen in Spanje, en toen de COVID-lockdown hier plaatsvond, was het draconisch. We hadden 47 dagen waarin je je huis helemaal niet kon verlaten, tenzij het voor een medisch noodgeval was of om eten te kopen, en zelfs toen mocht er maar één persoon naar buiten. Dit begon echt tot ons door te dringen, en we wisten niet zeker hoe lang we in deze situatie zouden blijven. Het was niet zo dat iemand volgende week het geneesmiddel zou vinden en dat alles weer goed zou zijn. Ik had dringend behoefte om te spelen, zoals velen van ons deden, en terwijl verschillende artiesten deze 20 minuten durende sets online deden met drie of vier nummers, duurden mijn Vaughnsday-shows meer dan 2 uur! Voor mij was het therapie, en ik zou hebben gespeeld als er maar drie mensen hadden gekeken. Het zette me aan het denken, want omdat ik het elke week deed, moest ik de nummers wisselen en echt in mijn backcatalogus graven, om veel van mijn eigen nummers opnieuw te leren en manieren te bedenken om ze te arrangeren voor akoestische uitvoeringen. Bovendien werd het een hele leuke manier om met mensen in contact te komen. Ik probeerde te voorkomen dat ik gek werd door dit te doen en het bleek dat het ook zoveel andere mensen hielp, mensen zeiden hoeveel ze erop vertrouwden om er doorheen te komen, en dat had ik nooit voorspeld.

Dat was de springplank naar de House Concerts, waar ik nu een veel zelfverzekerder akoestische muzikant ben. Dan Reed heeft mij ertoe aangezet dat ook te doen, omdat hij er al heel wat had gedaan en de feedback erg positief was. Sommigen van hen deed ik in clubs voor misschien 40, 50 mensen, en anderen zaten in een kamer met alleen maar familie, vijf of zes mensen, en je geeft nog steeds alles. Aanvankelijk was ik doodsbang, maar nu besef ik dat ik het kan en heb ik een aantal werkelijk prachtige herinneringen overgehouden.

Mijn vriendin Julie, die mij enorm helpt, heeft mijn zorgen over dingen die niet zo goed gaan echt gekalmeerd en ik voelde me kwetsbaar in die situatie, zei ze – probeer te onthouden dat mensen niet naar deze shows komen om perfectie te ervaren. Ze komen iets voelen. En ze heeft gelijk: zonder egoïstisch te klinken, het gaat erom mensen vreugde te brengen. Het is niet zo van – oh, ben ik niet geweldig? Het is meer: ​​we doen dit samen, we creëren iets. Je kunt niet zo’n akoestische show doen en Paul Stanley zijn. Dat is voor de arena’s. Je moet een ander persoon zijn, kwetsbaarder en meer bereid om zonder net te vliegen, en ik ben er dol op geworden.

MGM: Het volgende voor Tyketto is de drievoudige headline-tour met FM en Dare, maar daarvoor ga je op de Monsters of Rock Cruise. Hoe vindt iedereen het om terug te keren naar deze grote shows?

DV: De Monsters Of Rock Cruise is een heel groot probleem, aangezien het het laatste optreden is met Michael Arbeeny en Chris Green. Ze verlaten allebei de band om meer tijd met hun families door te brengen. Het was een beslissing die aan iedereen werd voorgelegd, er was geen drama bij betrokken, ze zeiden alleen: we denken dat het tijd is. Ik was klaar om Tyketto’s tent helemaal op te vouwen en rustig in bed te leggen, en het was opnieuw Michael die tegen mij zei: waarom zou je dat doen? Mensen zullen je deze liedjes nog steeds willen horen zingen, dus ga door en doe het! Dus nu komen de nieuwe jongens binnen, Harry Scott Elliot op gitaar en Jonny Dee op drums, en zodra we aan land komen, gaan we meteen naar Groot-Brittannië om met hen te repeteren, dus er zal geen tijd zijn om stil te staan. Dat gezegd hebbende, zal het bij de laatste noot van die Monsters Cruise-show voelen alsof de hamer van Thor op mijn borst is neergekomen.

Het leuke van de shows met FM en DARE is dat elke show anders zal zijn in de volgorde waarin we spelen; we hebben twaalf shows, dus er is een gelijke verdeling van de posities, maar het blijft topgeheim tot de avond! Het is al besloten, want we hebben allemaal onze favoriete locaties waar we de headliner willen zijn, en we hebben allemaal een set van een uur. Toen we deze tour planden, wisten we dat we echt een pakket moesten maken dat meer waar voor je geld zou geven en mensen echt enthousiast zou maken. Een drievoudige kop was de juiste keuze, en we lijken allemaal behoorlijk op elkaar in wat we doen. Ik verwacht niet dat er enige ego-wrijving zal ontstaan. Ik denk dat drie uur van ons mensen behoorlijk blij zouden moeten maken! Mijn houding is dat we gewoon geweldig moeten zijn. We hebben mensen nodig die daar weglopen en zeggen: God, de set van Tyketto was geweldig! FM denkt hetzelfde over hun set, en Dare denkt hetzelfde over die van hen, dus het is een heel gelukkige competitie.

Geschiedenis

Danny Vaughn (geboren Daniel T. Himler) is een Amerikaanse zanger. Als kind zong hij al op de platen van de Beatles thuis bij zijn ouders. Zijn zangtalent viel op bij een leraar op school, deze vroeg hem voor een schoolkoor. Een paar maand later was hij al de solo zanger bij het koor en trad op voor de hele school. Op dat moment was hij verkocht en wilde graag verder met zingen. Hij kreeg zang lessen en wist ze nog te herinneren dat dit vooral Gilbert en Sullivan nummers waren. Op zijn 14e kreeg hij zijn eerste gitaar. En trad vooral op bij schoolfeestjes en speelde allerlei covers. In 1984 werd hij ondekt door Paul Chapman van UFO. Deze vroeg hem om mee te doen op zijn solo project D.O.A. Deze zou hem later nogmaals benaderen om de leadzanger te worden van de band Waysted. Dit was zijn eerste echte band. Naast Waysted trad Danny Vaugh op met band als , Tyketto, From The Inside en Vaughn en voert nu en releases onder zijn eigen naam. Hij is ook een zanger in de Ultimate Eagles. (Coverband)

 

Tyketto is een hard rock band met leden uit New York City . De groep werd opgericht in 1987 door de voormalig Waysted zanger Danny Vaughn , Brooke St. James ( gitaar ), Jimi Kennedy ( bas ) en Michael Clayton ( drums ) voltooide de line-up.

In 1990 tekent de band bij  Geffen Records en bracht hun debuut album Do not Come Easy uit, die de succesvolle single “Forever Young” bevat. Muzikaal gezien was het album ergens tussen Whitesnake en Bon Jovi. En er leek een goede toekomst. Echter de opkomst van de grunge in 1991, zag Tyketto’s hoop op een grote doorbraakweg in de weg te staan. Jimi verliet de band en werd vervangen door Jamie Scott. Hun tweede album werd door Geffen niet uitgebracht vanwege de verschuivingen in populariteit in de muziekindustrie. Uiteindelijk werd het tweede album  in 1994 onder de titel Strength in Numbers op CMC International in de Verenigde Staten en Music for Nations elders in de wereld uitgebracht.

Het jaar erop, verliet Vaughn de band om voor zijn vrouw te zorgen, deze had van de doctoren vernomen dat de diagnose een beginstadium van kanker, was geconstateerd. En werd vervangen door de voormalige Tall Stories zanger Steve Augeri . (Augeri later lead zanger van Journey .) Met deze line-up kwam het album Shine in 1995 in de winkels terecht.(dat een vertrek van hun klassieke geluid was), wederom op CMC / Music for Nations. Echter, de daling van de publiek belangstelling en het veranderende landschap van de rock industrie, ging de band uit elkaar in 1996. De verschillende bandleden gingen naar andere projecten: met name Vaughn, Clayton, en Scott zouden herenigen in Vaughn .

Met Vaughn worden er 4 albums opgenomen en uitgebracht namelijk: Soldiers & Sailors on Riverside – Vaughn (2000), Fearless – Vaughn (2001), Standing Alone – Danny Vaughn (2002), Live Forever – Vaughn (2002)

From The Inside is in 2004 het nieuwe project van Danny Vaughn. Hij krijgt een platendeal bij het label van Frontiers. Hij weet verschillende muzikanten bij elkaar te brengen met behulp van Frontiers. Het album verschijnt onder de naam From The Inside en vind vooral gehoor bij de oud Tyketto aanhangers en liefhebbers van het AOR genre. Hierdoor krijgt Vaughn de smaak weer te pakken en besluit niet verder het album te promoten, maar Tyketto tijdelijk nieuw leven in te blazen.

In 2004, komt Tyketto opnieuw terug voor een reünie tour met de volledige originele lineup. Ze speelden een tweede set reünie concerten tot in 2007, met de vermelding, dat dit de laatste keer zou zijn, dat de oorspronkelijke vier leden, of een andere line-up, zou optreden onder de naam Tyketto. Ter nagedachtenis werd er allerlei muziektapes opgespoord van Tyketto materiaal voor hun laatste album. The Last Sunset – Afscheid 2007, bestaande uit alternatieve versies van eerder uitgebrachte songs en ​​niet eerder uitgebrachte songs.

Onder zijn eigen naam Danny Vaughn zou uiteindelijk begonnen worden met het uitbrengen van materiaal in 2007. De line-up van Vaughn’s backing band bestaat uit gitarist Tony Marshall (ex-Contagious), Pat Heath (ex-Brave New World), Steve McKenna (ex- Tien ) en Lee Morris (ex- Paradise Lost ). Met deze line-up wordt opgenomen en uitgebracht het album The Traveller in februari 2007. Vaughn en Marshall begonnen met de promotie van het album, door middel van een toernee van een twee-man akoestische optreden. Ze mochten ook hun muzikale kwaliteiten etaleren tijdens het voorprogramm van Journey ’s UK tour in maart. De hele band toerde in het Verenigd Koninkrijk in mei en juni 2007.

In 2008 wordt door Danny Vaughn een vervolg gegeven aan het project From The Inside. De opnames van het tweede album Visions worden medio 2008 afgerond en door Frontiers op een schijfje gezet en krijgt wederom zeer goede recensies, maar ook nu zal er geen tour volgen om het album te promoten. De oude liefde en bij het publiek het meest bekende materiaal van Vaughn komt toch van de band Tyketto. Ook nu komen de kriebels weer om dit materiaal weer ten gehore te brengen.

Ondanks deze aankondiging in 2008, is Tyketto al weer bij elkaar om op verschillende festivals te spelen. In april, speelden ze de “Hard in Rio 2” festival in Brazilië, en speelde ze ook op vier Europese festivals. Het belangrijkste optreden was het Firefest festival, die voor de melodieuze hardrock fan een ware happening is, waarbij vooral getracht wordt klassiek bands weer bij elkaar te brengen voor een concert. Echter, niet in de originele bezetting, Brooke St. James was niet in staat om bij de band aan te sluiten voor deze concerten en werd vervangen door PJ Zitarosa, een voormalig lid van Vaughn en Danny’s solocarrière backing band.

Op 21 maart 2009, vroeg Danny Vaughn zijn vriendin Melissa White om met hem te trouwen. Hun bruiloft was op 4 september van hetzelfde jaar. Foto’s van de bruiloft zijn te zien op Melissa Vaughn’s Myspace.

Tyketto toerde door Europa in januari 2009 en speelde op het Download Festival in het Verenigd Koninkrijk in juni 2010. Ze speelde ook een US-show en een wereldwijde webcast in november 2011. Tijdens de live wereldwijde webcast was een interactief concert, speciaal voor fans en hierop speelde de originele line-up van Danny Vaughn, Brooke St. James, Michael Clayton, en Jimi Kennedy op het podium bij elkaar voor het eerst in jaren, samen met hun nieuwste lid Bobby Lynch op keyboards. De band bracht hun voorlopig laatste album, Dig In Deep, in april 2012 uit, met lovende recensies.

De Europese tour die de 2012 release van Dig in Deep tot gevolg zou hebben zou de zwanenzang voor originele gitarist Brooke St James zijn. De zoektocht naar een geschikte vervanger voor Brooke St James vond men al snel in Chris Green. Green werd nu permanent lid samen met keyboardspeler Ged Rylands om hun tourschema in 2014 van Tyketto te kunnen vervolgen. In 2016 krijgt alles toch nog een vervolg als Danny Vaught in juni aankondigt een deal te hebben gesloten voor een volgend album, dat waarschijnlijk in oktober 2016 het licht zal zien.


Tyketto

 Don’t Come Easy (1990)

 Strenght In Numbers (1994)

 Dig In Deep (2012)

 Reach (2016)


From The Inside

 From The Inside (2004)

 Visions (2008)


Danny Vaughn

 Traveller (2007)

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑