Takara – Perception Of Reality

Takara – Perception Of Reality

Jaar van release: 2002
Label: Lion Music

Hoewel Takara op dit moment al zo’n veertien jaar bestaat lijdt de groep een vrij onopvallend bestaan. Gitarist Neal Grusky was namelijk altijd afhankelijk van andere mensen. De eerste platen werden steevast ingezongen door Jeff Scott Soto die alleen met een pak geld over te halen was. Maar Soto heeft inmiddels zijn eigen loopbaan. Grusky heeft blijkbaar inmiddels een stabiele line up bij elkaar weten te scharrelen, waaronder zanger Michael Flatters die volgens informatie in de biografie een voortreffelijke vocalist moet zijn. Nou dat valt nog al behoorlijk mee, wat wil je ook als je iemand als Soto gewend bent.Weliswaar is “Perception of Reality” een behoorlijk klinkende melodieuze hardrock-CD. Maar echte uitschieters ontbreken op de plaat. Japan zal wel weer op tilt slaan. Ik kan niets anders concluderen een middelmatig album voor Takara begrippen, geeft mij maar zijn voorgangers. Hopelijk ziet Grusky dit ook in en zal deze daar rekening houden bij zijn volgende CD, of zal het hier bij blijven. Jammer had hier veel meer van verwacht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑