Harlan Cage -Tempel of Tears

Harlan Cage -Tempel of Tears

Jaar van release: 2002
Label: Atenzia

De vierde cd van Harlan Cage is er eentje die zo in het verlengde van zijn voorgangers kan worden geplaatst, echter met een paar verschillen. Verder heeft het schrijfersduo Larry Green en Roger Scott Craig geëxperimenteerd met rocksongs als “In my Neighborhood” en “Sin City” , en benaderen ze met  “On the Nickel” zelfs de southern rock. Natuurlijk mang een flink portis AOR niet ontbreken. Dat verhaal wordet ingevuld door songs als “Any Port in the Storm”, “One New York Morning” (een van de beste HC songs, die op een subtiele manier een andere kijk geeft op de gebeurtnissen van 11 september), de Fortune klassieker “Deep in the Heart of the City” en “Later Than You Know”. De sterke afsluiter “We Belong”was eigenlijk bedoeld als bonustrack voor de Japanse markt, maar Atenzia hield gelukkig zijn poot stijf waardoor deze song nu ook is verschenen op de Europese versie van het album. Al met al een uitstekende cd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑