Perfect World – Perfect World

Perfect World – Perfect World

Jaar van release: 2003
Label: Frontiers Records

Bijna gelijktijdig met de release van het klasbak product van Vertigo komen we deze Perfect World tegen. En ja, bij dezelfde platenmaatschappij én zelfs met dezelfde muzikanten, een uitzondering daar gelaten, en producer. De Perfect World plaat wordt dit keer ingezongen door Kelly Hansen, bekend van Hurricane en Unruly Child. Kenners weten dan genoeg dus deze man heeft geen verdere introductie nodig. Op toetsen heeft men voor ene Adam Forgione gekozen. De composities zijn in eerste instantie geschreven voor pop artiesten als Amanda Marshall, Nathalie Imbruglia en Jennifer Paige, om er enkele te noemen. Zo herkennen sommigen misschien wel de top veertig hit van het huppel trutje Pink ‘Just Like A Pill’. De PW versie krijgt een AOR behandeling met de bijbehorende gitaarsolo. Over het algemeen kan de luisteraar lekker achterover leunen bij de meeste nummers. Jammer dat de songs tegen het einde van de plaat bijna allemaal ballads zijn, daarintegen kan men wederom genieten van gitarist Alex De Russo. Luister maar eens naar: ‘Here With Me’, ‘Out Of Bounds’ en ‘You’ll Be Gone’. Misschien niet de ‘perfecte’ plaat, maar heeft klasse genoeg voor een goede notering zodat AOR fans weer dit plaatje moeiteloos kunnen aanschaffen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑