Sunstorm – Sunstorm

Sunstorm – Sunstorm

Jaar van release: 2006
Label: Frontiers

Het originele idee voor het Sunstorm project ligt bij het uitwisselen van tapes. Een aantal jaren geleden, toen Perugino en De Riso (beiden van het Frontiers label) nog gewoon fans van de muziek waren, ruilden ze vaak cassettebandjes met elkaar. Op een dag gaf Mario aan Serafino een bandje met de opnames van het tweede, nog niet uitgebrachte, Joe Lynn Turner solo album.
Op deze cassette stonden schitterende songs die een logisch vervolg waren van de nummers op het debuut ‘Rescue You’ van de ex-Rainbow zanger. Jaren daarna, toen Frontiers Turner eindelijk had getekend, vroeg Serafino hoe dit nu precies zat met deze leftovers, en Turner belsoot om het stof maar eens van de oude opnames te vegen. Er werd een samenwerkingsverband met onder andere Jim Peterik geregeld (ex-Survivor ) en zo kwam het balletje aan het rollen. Het resultaat een pracht van een AOR release. Nummers als ‘Keep Tonight‘, ‘Fame And Fortune’ en ‘Heart Over Mind‘ wil ik van harte onder je aandacht brengen, maar de rest van het materiaal mag er zeker ook wezen. Met de hulp van bassist Dennis Ward (ex-Pink Cream), Chris Schmidt (drums), Uwe Reitenhauer (gitaar) en Jochen Weyer word hij uitstekend begeleidt. Kortom, een mooi plaatje om naar uit te zien voor iedere AOR fan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑