Fm-Indiscreet

FM – INDISCREET

JAAR VAN RELEASE: 1986

LABEL : FRONTIERS RECORDS

Pure klasse verloochent zich niet! Dat statement wordt wederom bevestigd door het feit dat het opnieuw opgenomen materiaal van de dertig jaar geleden verschenen debuutplaat ‘Indiscreet’ van de Britse A.O.R.-formatie FM anno 2016 nog steeds net zo fris en energiek klinkt als in de jaren tachtig. Door velen wordt dit in 1986 verschenen album gezien als echte A.O.R.-klassieker en, feit blijft dat de naam van FM meteen gevestigd werd. Het song materiaal was van een ongekende schoonheid en bood met name zanger Steve Overland de gelegenheid om zijn niet geringe vocale kunnen te tonen. Nummers als ‘That Girl’, ‘I Belong To The Night’ en ‘Frozen Heart’ om er maar een paar te noemen zijn tijdloze songs, die heden ten dage nog net zo sterk klinken als dertig jaar geleden. Alle tracks zijn compleet opnieuw opgenomen en dat staat garant voor een modern klinkende productie, wat alleen maar ten goede komt aan het luisterplezier. Voor deze heruitgave heeft men een zevental bonus-nummers toegevoegd, waaronder het nieuwe ‘Running On Empty’. Dit bonusmateriaal is, samen met de sterk verbeterde geluidskwaliteit, dan ook de reden waarom eenieder die het originele album nog niet in zijn bezit heeft deze  re-release alsnog in huis moet halen. Zoals gezegd, pure klasse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑