The Sign – Signs of Life

The Sign – Signs of Life

Jaar van release: 2000
Label: Frontiers

In The Sign hebben we vijf bekende namen in het melodieuze genre bij elkaar verzameld. Toetsenist Mark Mangold, drummer Bobby Rondinelli, gitarist Randy Jackson, zanger Terry Brock en bassist Billy Greer. Het woord superformatie neem je dan al snel in je mond. Dat is, als je conduitestaat van de heren bekijkt, dan ook niet meer dan logisch. Het is dan ook een mooie CD geworden, waarop de zang tot op de puntjes is verzorgd. Wellicht staat er wel te veel zang op, want de achtergrondkoortjes zijn uitermate talrijk. terwijl Brock en Jackson de leadvocalen afwisselen of soms een fraai duet vormen. Luister maar eens naar “Crossed The Line”. Uiteraard doet ook Mangold vocaal gezien een duit in het zakje. Je zou bij al dit zanggeweld haast vergeten dan het uiteindelijk om de song gaat. Deze zijn stuk voor stuk prima in orde. De AOR fans zullen zeer tevreden zijn, met dit album. Als start is deze CD best goed en als deze line-up bij elkaar blijft zit er nog zeker veel meer in het vat. Fans van de ouderwetse pomprock zullen The Sign zeker weten te waarderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑