Blogs

Sweet & Lynch – Heart & Sacrifice

Sweet & Lynch – Heart & Sacrifice

Jaar van release: 2023

Label: Frontiers

De namen Sweet & Lynch zijn synoniemen in de wereld van hardrock en heavy metal uit de jaren 80. Een daarvan is de oprichtende zanger van ieders favoriete zwart-gele bijbel-rockers, Stryper. De andere, een alom geprezen gitaarheld die de status van superster bereikte in Dokken, en sindsdien speelt met zijn gelijknamige band, Lynch Mob. Doorgaan met het lezen van “Sweet & Lynch – Heart & Sacrifice”

Vandenberg

VANDENBERG kondigt albumrelease van ‘SIN’ aan voor augustus

VANDENBERG heeft op 17 mei 2023 het nieuwe album ‘SIN’ aangekondigd, samen met de release van de video voor het titelnummer. ‘SIN’ telt negen tracks en verschijnt wereldwijd via Mascot Records op 25 augustus 2023. “’Sin’, een kort woordje van slechts drie letters, maar met een enorm veelomvattende betekenis”, vertelt gitarist/bandleider Ad(rian) Vandenberg. “Van alles tussen een ‘leugentje om bestwil’ en een brute moord. Dat woord verdient dus een heavy, epische song om het recht te doen.”

Doorgaan met het lezen van “Vandenberg”

Metallica – 72 Seasons

Metallica – 72 Seasons

Jaar van release: 2023

Label: Blackened Recordings

Eigenlijk vanuit het niets meldde Metallica een aantal maanden geleden dat er een nieuw album aankwam. In de tussentijd draaide de marketingmachine op volle toeren, werd een Europese toer met leuke supportacts aangekondigd (steeds twee shows op één plek met verschillende setlists en verschillende voorprogramma’s). Het  elfde studioalbum van Metallica gaat verder waar we inmiddels alweer zeven jaar geleden gebleven waren. Doorgaan met het lezen van “Metallica – 72 Seasons”

Empyre – Relentless

Empyre-Relentless

Jaar van release: 2023

Label: K Scope

Hun eerste volledige release op het label is de opvolger van het debuutalbum ‘Self Aware’ uit 2019 en het akoestische Sister ‘The Other Side’ uit 2021.

Alternatieve rock en hardrock zijn nog lang niet dood, maar je moet wel wat meer graven dan voorheen om nieuwe bands te vinden. Gelukkig zijn er nog genoeg labels die ons nog steeds rockmuziek brengen, Doorgaan met het lezen van “Empyre – Relentless”

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑