3 Doors Down – Seventeen Days

3 Doors Down – Seventeen Days

Jaar van release: 2005
Label: Universal

3 Doors Down met hun twee grote hits in “The Better Life” en “Away From The Sun” uitgegroeid tot een van de supergroepen in Is Is dit de moderne rock genre? Hun debuut werd alom geprezen met hits als “Duck & Run” en “Loser”, maar het kon mij niet bekoren.  Hun volgende album “Away From The Sun” dan van 2002 was daarintegen wel weer een verrassing met een zelfde niveau geen uitschieters, maar ook geen niemendalletjes. OK, ondertussen zijn we allemaal  vrij moe van “Here without you”  dankzij alle airplay die dit nummer krijgt.

De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen wanneer het album uitkomt, ondanks de hitsingle’s “Here By Me” en  “Let Me Go” kan het album muzikaal gezien niet tippen aan de release uit 2002. Voor de band zal het niet zoveel uitmaken door de hitsuccessen zal dit album zijn weg wel vinden bij het grote publiek. Slecht is het album niet het is een voortboorduursel op het vorige album, maar met een aantal meer zwakkere broeders. Misschien kunnen we het nummer “Landing In London” dan toch nog benoemen als onverwachte plusplunt met als gastzanger Bob Seger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑